This is me!

In de jaren van mijn Fashion Design studie ben ik erachter gekomen dat ik vroeger als kind veel met kleuren en vormen communiceerde. Kleurrijke kleding dragen was mijn manier van uitdrukken. In onze wereld nu zie ik zo veel mensen die moeite hebben om zichzelf te zijn of zich moeilijk kunnen uitdrukken. Door mijn vormen en beelden probeer ik een taal te creëren die iedereen op zijn of haar eigen manier kan gebruiken. Deze taal spreekt via prints en dessins.

Geïnspireerd word ik door abstracte thema’s, zoals ruis en thuis. Om dit te vertalen gebruik ik alledaagse voorwerpen die ik om mij heen heb. Denk hierbij aan drink glazen, paperclips, architectuur, etc. Kenmerkend in mijn beeldtaal zijn de lijnen die op diverse manieren terug komen maar ook mijn heel eigen kleurgebruik en abstracte vormtaal.

Door een rijk onderzoek met veel experimenten ontwikkel ik een diverse hoeveelheid beelden die op veel gevarieerde manieren toepasbaar zijn. Onder andere als kunst aan de muur, vloerkleden, prints op kleding, etc.

Ik geloof in het ontwerpen van diverse kunst en mode stukken wat een thuis creëert dat vernieuwt, opbeurt en inspireert om buiten de kaders te denken.

Ik ben Anne Francesca Welp en dit is waar ik voor sta.